hello
Για περισσότερες πληροφορίες, υπηρεσίες & λύσεις της
Cosmote e-Value:
Καλέστε: +30 210 8198800
E-mail: info@cosmote-evalue.gr

Συμβουλευτική & Γνώση

Συμβουλευτική & Γνώση

Μαζί, βελτιώνουμε την επιχείρησή σας.

Oι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες επικεντρώνονται στα πλέον καίρια ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες μας, στις ευκαιρίες που ενυπάρχουν για αυτούς σε κάθε κλάδο και στους τοπικούς παράγοντες διαφοροποίησης. Διαθέτουμε βαθιά τεχνογνωσία σε επίπεδο λειτουργιών και εφαρμόζουμε ολιστική προσέγγιση στην ανάληψη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Συλλαμβάνουμε αξία που δημιουργείται πέραν των ορίων καθώς και στα μεμονωμένα τμήματα του κάθε οργανισμού. Εδώ και 20 χρόνια, επιτυγχάνουμε ένα πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα που προέρχεται από τη βελτιστοποίηση του συνόλου των μερών, και όχι μόνο των μεμονωμένων τμημάτων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την κατάλληλη τεχνογνωσία ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται καθώς και λύσεις που θα οδηγήσουν στον επιτυχή μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, βοηθώντας τους να ενισχύσουν τη δέσμευση και την εμπειρία των πελατών τους, τη λειτουργική αποδοτικότητα της εταιρείας τους, τη διαχείριση κινδύνων, τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές διατάξεις και, τέλος, να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Ο κόσμος των επιχειρήσεων μετεξελίσσεται ραγδαία. Η τεχνολογία επιδρά καταλυτικά και αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Τα μεγάλα δεδομένα, οι υπηρεσίες Cloud, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Κινητικότητα επαναπροσδιορίζουν το ανταγωνιστικό τοπίο καθώς και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Eίμαστε οι ιδανικοί συνεργάτες για εσάς αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες μεταβολές σε θέματα Προσωπικού, Διαδικασιών και Τεχνολογίας ώστε να οδηγηθείτε σε μακροχρόνια επιχειρηματική επιτυχία. Σχεδιάζουμε μαζί με εσάς τα επόμενα βήματα της συνεργασίας μας. Διαθέτουμε τεχνολογική υποδομή, προσωπικό υψηλής κατάρτισης, αποφασιστικότητα και καινοτόμες ιδέες: ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να οδηγηθείτε στην κορυφή του κλάδου σας.

Η τεχνογνωσία μας στη δημιουργία μοναδικών στρατηγικών αποτελεί πολύτιμο πλεονέκτημα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας και να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Consulting-1024x683

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες/ Λύσεις για Επιχειρήσεις

Αποκτήστε σφαιρική αντίληψη των δυνατοτήτων της επιχείρησής σας, προσαρμόστε τις λειτουργίες σας και οδηγηθείτε στην κορυφή.

Λύσεις Near shore / off shore

Επιλέξτε τον βέλτιστο τρόπο επέκτασης των δραστηριοτήτων σας και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές ανάπτυξης, καθώς και την πληροφόρηση που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα λύσεων, αξιοποιώντας πόρους που μπορεί να βρίσκονται στη χώρα δραστηριοποίησης σας, κοντά σε αυτή ή υπεράκτια ή πραγματοποιήστε έναν συνδυασμό των ανωτέρω επιλογών και παρέχετε στους πελάτες σας άψογες και πλούσιες εμπειρίες.

Βελτιστοποίηση διαδικασιών

Απλοποιήστε, αυτοματοποιήστε και ψηφιοποιήστε τις διαδικασίες σας και επιτύχετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο, με μικρότερο κόστος.

Επιχειρησιακή αριστεία

Προσλήψεις & Επιλογή

Αφήστε μας να σας προτείνουμε τους πλέον κατάλληλους και ταλαντούχους ανθρώπους. Γιατί πίσω από κάθε εξαιρετική εμπειρία βρίσκεται ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Κατάρτιση

Η Φωνή του Πελάτη

Αναλύστε την ανατροφοδότηση των πελατών σας, η οποία συλλέγεται μέσα από πληθώρα μηχανισμών όπως έρευνες, αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με τα στελέχη των υπηρεσιών υποστήριξης, άμεσα μηνύματα και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Γνώση του Πελάτη

Χρησιμοποιείστε την ολοκληρωμένη πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών σας και αποκτήστε γνώση των βασικών χαρακτηριστικών, στάσεων, συμπεριφορών αλλά και της αξίας τους μέσω τεχνικών όπως η χαρτογράφηση της διαδρομής του πελάτη και η κατηγοριοποίηση πελατών. Κατανοήστε, έτσι, καλύτερα την εμπειρία των πελατών σας όπως αυτή διαμορφώνεται στο σύνολο των επαφών τους με την επιχείρησή σας.

Eκθέσεις & Αναλύσεις

Ανακαλύψτε περισσότερες λύσεις. Βελτιστοποιήστε την εμπειρία των πελατών σας.

Are you ready for amazing customer experiences?

CONTACT US