hello
Για περισσότερες πληροφορίες, υπηρεσίες & λύσεις της
Cosmote e-Value:
Καλέστε: +30 210 8198800
E-mail: info@cosmote-evalue.gr
Διοικητική ομάδα

Αθανάσιος (Τομ) Στράτος

Ο Αθανάσιος Στράτος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote e-Value στην Ελλάδα (από το 2009) και της Cosmote e-Value International στη Ρουμανία. Η προσέγγισή του, η οποία τοποθετεί τον πελάτη στο κέντρο κάθε απόφασης, οδήγησε στην αξιοσημείωτη πρόοδο που σημείωσε η εταιρεία από όταν ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης. Από το 2018 διατελεί, επίσης, Chief Customer Operations Officer για τον Όμιλο ΟΤΕ. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Όμιλο το 1998 και από τότε έχει αναλάβει μία σειρά ανώτερων διευθυντικών θέσεων, η τελευταία εκ των οποίων, πριν την ανάληψη των τρεχόντων καθηκόντων του, ήταν ο ρόλος του Executive Director Customer Services στον Όμιλο ΟΤΕ, από το 2014 έως το 2018. Ο κύριος Αθανάσιος Στράτος διαθέτει σημαντική εμπειρία στον εμπορικό τομέα και συγκεκριμένα στον χώρο των Πωλήσεων, της Εμπορίας, της Εξυπηρέτησης και Εμπειρίας Πελάτη στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, την οποία απέκτησε μέσω της σταδιοδρομίας τους σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και τον Καναδά. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από τον Πανεπιστήμιο Ryerson University στο Τορόντο του Καναδά.

Αμβρόσιος Κάρδαρης

Ο κύριος Αμβρόσιος Κάρδαρης είναι ο Γενικός Διευθυντής της Cosmote e-Value από το 2005. Κατά τα χρόνια της ηγεσίας του, η Cosmote e-Value εδραιώθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα Contact Center στην Ελλάδα εξαιτίας της συστηματικής πραγματοποίησης επενδύσεων σε προηγμένες τεχνολογίες και της προσπάθειας δημιουργίας αξίας για τους πελάτες. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του στην Cosmote e-Value, ο κύριος Κάρδαρης είχε εργαστεί κυρίως στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Διευθυντής Υπηρεσιών Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας & Διαδικτυακών Καταστημάτων στην εταιρεία Γερμανός (2000-2005), ενώ προηγούμενα είχε εργαστεί στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Cosmote (1997-2000) και στο Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών της Panavox (θυγατρική της Panafon, μετέπειτα Vodafone). Eίναι κάτοχος του τίτλου B.A. in Economics από το Deree College (Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος).

Τάνια Πανταζή

H κυρία Tάνια Πανταζή έχει αναλάβει καθήκοντα Commercial & International Business Development Director στην Cosmote e-Value. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2004, οπότε και ανέλαβε τη Διεύθυνση Εμπορικών Δραστηριοτήτων. Η συμβολή της έχει υπάρξει σημαντική στην ανάπτυξη τόσο της εταιρείας όσο και της Διεύθυνσης της οποίας ηγείται. Διαθέτει εμπειρία 15 και πλέον ετών στις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, ενώ πριν την ανάληψη των καθηκόντων της στην Cosmote e-Value είχε απασχοληθεί στον Όμιλο Λαμπράκη. Eίναι κάτοχος του τίτλου B.A. in Marketing & Management, ο οποίος της απονεμήθηκε από το Deree College (Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος).

Παναγιώτης
Τσιαντούλας

Ο κύριος Παναγιώτης Τσιαντούλας είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης ΗR της Cosmote e-Value από το 2019. Πριν έρθει στην Cosmote e-Value, ο κύριος Τσιαντούλας εργάστηκε για παραπάνω από 14 χρόνια σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες, όπου κατείχε σημαντικές θέσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα πωλήσεων της Diageo S.A. To 2006 εντάχθηκε στον Όμιλο ΟΤΕ, όπου εργάστηκε αρχικά στη Διεύθυνση Διαχείρισης Επιχειρησιακών Διαδικασιών. Το 2010 μεταπήδησε στη Διεύθυνση Ανθρώπινoυ Δυναμικού. Έκτοτε, έχει αναλάβει μία σειρά σημαντικών διευθυντικών θέσεων εντός της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως Officer Διαχείρισης Έργου για τον Chief Officer, Business Partner Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Yπεύθυνος Συστημάτων Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης. Το 2016 ξεκίνησε να εργάζεται στο Global HRD Competence Center της Deutsche Telekom ως Υπεύθυνος Διαχείρισης Λύσεων Πελατών. Eίναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Lancaster, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει λάβει πιστοποίηση στον τομέα της Διοίκησης Αλλαγών από το Henley Business School.

Έφη Αλέρτα

Ως Υπεύθυνη της Διεύθυνσης Τεχνολογίας & ΙΤ της Cosmote e-Value, η Έφη Αλέρτα έχει υπό τη εποπτεία της κάθε σκοπιά του στρατηγικού σχεδιασμού ΙΤ. Η κυρία Αλέρτα είναι επίσης υπεύθυνη για την αποτελεσματική διαχείριση και έγκαιρη παράδοση των έργων στο σύνολο της εταιρείας. Πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην Cosmote e-Value τον Δεκέμβριο του 1999, είχε διατελέσει Διευθύντρια ΙΤ πολυεθνικής εταιρείας που είναι μέλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών. Από τη θέση αυτή ηγήθηκε μίας εξειδικευμένης ομάδας, ρόλος της οποίας ήταν να υποστηρίζει την παραγωγή και την υλοποίηση έργων δικτύων, τηλεπικοινωνιών και εφαρμογών. Έχει ασχοληθεί με μία ευρύτατη γκάμα υποδομών και εφαρμογών. Υπήρξε, επίσης, Υπεύθυνη Έργων λύσεων CRM σε πληθώρα οργανισμών και διάφορες τοποθεσίες.

Δημήτρης Γκοτζαρίδης

Ο Δημήτρης Γκοτζαρίδης κατέχει τη θέση του Head of Operations στην Cosmote e-Value. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία το 2009, ως Operations Manager. Στο διάστημα 2015 με 2017, διετέλεσε Head of Operations της Cosmote e-Value International στη Ρουμανία. Ο ρόλος του υπήρξε καθοριστικός για την ανάπτυξη των λειτουργικών διαδικασιών σε 5 διαφορετικές πόλεις της Ρουμανίας. Πριν ενταχθεί στην Cosmote e-Value, εργάστηκε επί 20 χρόνια στον χώρο των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και του μάρκετινγκ (B2C και B2B), σε θέσεις διαφόρων επιπέδων και βαθμών υπευθυνότητας. Ανάμεσα στις εταιρείες όπου απασχολήθηκε συγκαταλέγονται η MRM (McCann Ericsson Group), Amstrad και JVC, όπου εξυπηρέτησε πελάτες όπως η Cosmote, Vodafone, Wind, Pepsico, κ.λπ. Είναι κάτοχος MBA στη Διαχείριση Πωλήσεων και πτυχιούχος τους Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Erasmus University of Rotterdam, όπου πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ. Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης των μεταπτυχιακών του σπουδών στον τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης, με εξειδίκευση στην Ανάλυση Επιχειρηματικών Δεδομένων.

Μάρι Μάντακα

Η κυρία Μάρι Μάντακα διατελεί Corporate Communications Manager της Cosmote e-Value από τις 3 Οκτωβρίου 2016, έχοντας ήδη ενταχθεί στον Όμιλο ΟΤΕ από το 2001. Από το 2004 έως το 2016, ανέλαβε διάφορους ρόλους εντός των διευθύνσεων Εσωτερικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ενώ νωρίτερα είχε εργαστεί για τη Διεύθυνση Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 καθώς και στη Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Θεμάτων της Cosmote. Eίναι κάτοχος του Diploma in Digital Marketing Analytics από το M.I.T. – Massachusetts Institute of Technology (Sloan School of Management), καθώς και του μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. in Management Studies (με ειδίκευση στο Marketing Management) από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι, επίσης πιστοποιημένη στη Διαχείριση Έργου κατά PRINCE2. Εκτός από ελληνικά, τα οποία είναι η μητρική της γλώσσα, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Ευγενία Σφυρή

H κυρία Σφυρή εκτελεί καθήκοντα Finance and Budget Controlling Manager στην Cosmote e-Value Ελλάδας. Εντάχθηκε στον Όμιλο ΟΤΕ τον Οκτώβριο του 2011. Νωρίτερα, είχε εργαστεί στη Mobil Oil Hellas ΑΕ (1992-1997) και συγκεκριμένα στον τομέα των χρηματοοικονομικών, είχε διατελέσει Αναπληρώτρια Διευθύντρια Χρηματοοικονομικών Θεμάτων στην Interasco ΑΕΓΑ (1998-1999), ενώ κατά την περίοδο 1999-2011 απασχολήθηκε στη Leo Burnett Athens όπου διενεργούσε οικονομικούς ελέγχους. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε
μοναδικές εμπειρίες πελάτη!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ